refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.



OH !

Assalamualaikum , dah lama rasa tak post kan . Yupp memang dah lama dah pun ,  adalah sebabnya . K harini nak cerita pasal cousins aina datang rumah last week, kitaorang main photoshot. Itu bende wajib kalau diaorang datang rumah aina hehehe . Yang paling besar ,  angah aina lah yang dah habis SPM tuu. Before diaorang datang, angah dah siap gosok tudung dah. Nampak tak semangat dia tapi bila diaorang dah datang habis konyot dah .Dan terpaksalah gosok balik =D Yang paling kecik join kitaorang umur 7 tahun dengan 8 tahun see kecik-II dah ajar menggedik . Bukan apa diaorang yang nak. K tak naklah cakap panjang lebar just nak post gambar je eehh .Tapi gambar aina tak banyak sebab gambar aina banyak yang free hair je so sorry laah.







assalamualaikum k byeeee  =D