refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.



BERCUTI

Assalamualaikum , Hai pembaca setia ngeh ngeh . Sekarang aina nak kongsi benda k foinee , 27 Disember 2012 aina dengan family pergi gold cost morib . Tempat tu ada tempat main air swimming , Theme park lahkan. Oh ya , btw kakak tak ikut kitaorang pergi bercuti , sebab dia budak U and macam yang kita tau , dia mana sama cuti dengan budak sekolahkan. Never mind , kalau family cukup lagi best . Kami pergi sana tidur sana satu hari sahaja cukup sekadar bersuka ria .Walaupun kita menginap di hotel situ tapi kalau nak mandi swimming kene bayar 15 ringgit macam kat tiara beach lah kot . Sekarang kebanyakan tempat semuanya dah macam tu . 


Time mak Chek in memang dah dapat tiket untuk main air 2 tapi kitaorang beli lagi satu . Seronok apa pergi situ tak perlulah pergi jauh jauh luar negara ke apa ke yang paling penting sekali  mesti keluarga aina happy and bahagia tu je .Tandas kat hotel ni cantik gempak sehh . Hehehe , nak tau tak aku mula mula datang excited gila campak barang sini sana sebab nak tengok kolam renang kat bawah tu bilik kitaorang depan swimming itu yang best . Huurrm now barulah aina nak share beberapa gambar .















 Huurrm , cubalah tengok mereka mereka nih lepas je habis swimming , semuanya jadi pelahap , tidurlah . Aina dengan papa je taakk . Muka aku dah hitam sikit ? Tak banyak , tapi mak kata muka tak rata sini putih sini hitam . Uhhhuuukk* sedihh ni maak.




 Hari yang menyeronokkan , aina akan merindui tempat nih ceyh . Ada masa kami datang lagi !!!

GOLD COAST MORIB