refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.



METROPOINT

Assalamualaikum , okay benda ni sebenarnya dah lama dah nak cerita tapi takada masa . Last week , kelas 2 fikrah kelas Aina lah tu , kitaorang ada buat jamuan kelas kat metropoint. Ada orang cakap metropoint ? ape barang , oh tidak itu salah , kat mana-mana pon boleh sebenarnya asalkan kami happy bersama-sama . Ramai jugaklah kawan sekelas datang nasib baik dieorang bagi kerja sama .This year lagi best rasanya berbanding last year tapi last year poon best jugak walaupun kat kelas .Aina pergi tumpang mukhlisah sebab Aina memang tak tau kat mana sebab Aina pernah pergi sekali je metropint ni , sedihh kan .Tumpang mukhlisah pastu pergi amik Haziqah dekat sekolah sebab dia memang tak taulahkan rumah dia dekat Ampang.Dan sampai-samapai terus pergi KFC tengok dah ramai orang tengah tunggu nak makan je ni  , 12:15 lah sampai makan makan sampai pukul 1 . 

Pastu terus pergi main bowling siapa nombor satu erkk ? Dah lupa dah . Lepas dah main bowling myra ajak karoeke , kitaorang hurm okaylah , amik 2 jam je.Before karoeke pergi solat dulu , solat kita utamakan tau , lepas tu baru karoeke sampai pukul 5:00 pastu jalan-jalan pusing-pusing satu metro point , shoooppiing la tuh.Kitaorang belikan hadiah untuk myra Hello Kitty .Pergi baskin robbins , cool blog pastu syafiqah lagi siapa erk , order makanan .Dah pukul 6:00 mukhlisah call mak dia suruh amik kitaorang , mak dia surug tunggu depan bank pergilah duduk kejap kat depan restaurant satu borak-borak lama sikit maknya dah sampai . Okay cerita ni lawak , masa kitaorang nak melintas nak pergi seberang tiba-tiba kerta mak mukhlisah bunyi hon yang agak panjang oh ya bagi Aina itu lawak sebab Aina ada kat situlahkan . Panggil oran , nasib baik suruh tolong then boleh nasib baik kejap  kalau tak tergelaklah aku dalam kereta tu dengan haziqah dan mukhlisah . Okay habis cerita dia , mekaseh korang , happy sangat hari tu .

















Assalamualaikum . Bye .Happy gila dengan korang hari tu mekaseh sebab jadi kawan Aina semuanya sporting .