refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.



BIRTHDAY GIRL


Assalamualaikum , sekarang Aina nak cakap ni kat kawan Aina . Siti Mukhlisah you are my friend hehee wei kau dah 14 tahun dah hari ni so kau dah besar lah ni . Sayang kau weei , kita dah kenal lama dah dari darjah satu lagi , huurrm kalau bergaduh itu biasa manusia takkan larilah dari bende ni .Okay lah semoga panjang umur , murah rezeki and good luck PMR next year.Tu jelahh aku nak cakap kat kau oh ya lagi satu hadiah hari last sekolah aku bagi , mekaseh ats hadiah kau .


  




  Okay bye . Asslamualaikum .



                                                                                                                         -Aina Farhah-