refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.



 SEBELUM RAYA MENGGEDIK DULU

Assalamualaikum , Aina nak bercita okaylah sebelum raya umat islam wajib puasakan , okey takadalah sekaranggambar kat bawah ni waktu tengah puasalah ni . Okay kawan Aina ada bawak camera DSLR , dua oranglah maybe bagi Aina camera ni mahal sebab Aina puun takada lagi. Kami semua ni memang pantang kalau nampak camera lagi-lagi kalau kawan baik bawak memang tak malu nak penuh gambar kitaorang dalam tu .Tapi dieorang faham. Terima Kasih korang yang baik hati bagi penuhkan gambar especially Aina dengan mukhlisah .







 Bye , nantikan post yang baru tau .
-Snow White-