refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.



setia dengan syria pink

Assalamualaikum. Sekarang Aina nak cerita ni , semalam rumah mak ngah Aina ada buat bacaan yassin lah untuk abang sedara Aina dia nak pergi India sambung belajar kat sana so makngah buat sekali dengan Open House lah kiranya .Aina dengan family datang awal lahkan sebab nak tolong mak ngah lepas dah tolong tu kitaorang masuk bilik then snap beberapa gamabar yang Lawa ni .Huurm okaylah scroll kan kat bawah ada gambarnya .





-ainafarhah-