refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.




   SESUCI LEBARAN  

Assalamualaikum , Aina nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin . Mungkin dah lambat untuk ucapkan kat korang semua tapi Aina tetap nk cakap . Tahun ni tema baju raya Aina merah pink . Comel kan ? Mestilaah .Tahun ni raya adik Yusuf dah boleh berjalan dah sukanya kami . Kalau tahun lepas dia masih bayi pakai baju biasa je tapi this year baju melayu macam papa . Nampak handsome untuk papa nampak comel untuk Yusuf .This year raya dekat Terengganu kampung belah mama , memang dah lama sangat tak raya kat sini.Okay exam akhir tahun nak dekat dah , pray for me.








Assalamualaikum , okay la bye-bye.

--SnowWhite--