refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.




♥  assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh < 
  *baca sambil dengar lagu blog ni tawww ^^v

Helloy (^^)V cube tengok sape kat ats tu , itulah sahabat  aku , hahaha , okey dieorang cute kn , hehe Comel !:) okey yang baju Merah menyala tu itulah Haziqah anak kepada Hussin >.< yang baju oren tu tuttt . Fatin Dayana anak kepada MD Dekri haha ! aku nak cite padal dieorang berdue lah KIHKH,  haha haziqah kteorg panggil die kechik , die ni putih la , comel  , pandai pulk terutama dlm English  haha , die ni kadang-kadanag suke pandang orang lain mcm je , haha takut aku hehehe /
okey sekarang aku nk cite dayana kami panggil die Yapek haha sbb name pasangan die Cupek HEHE  die ni comel ape , pandai ~ aku suke suke suke >.< die ni kn kalau marah , aummmm , menakutkn aku pernanh kene marah dengan die HEHE , tp tu sebenarnyer die nk kenekan aku HAHA , nangis pulk tu ^^ die ni perghhh i loikkeee hehe >.< TADA  ! die ni dr KL bebudak AYSKL !  HAHA <3 aku bru je kawan dgn die tahun ni aku kenal die dr hostel ! muahhh die ramai skandal ^^ kot kn sekolah padahal bru masok this year sbbkn die comel , Lawa , pandai, sbb tu org suke , aku pun suke kau yapek kte couple ♥ >.< jom HEHE gurau aje , kte pempuan kn tak baek hehe , HAHA k la Aku Sayang korang ! Sangat-2


-AINAFARHAH-