refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.




♥  assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh < 
  *baca sambil dengar lagu blog ni tawww ^^v
Helloy (^^)V cube tengok sape kat ats tu , itulah sahabat  aku , hahaha , die cute tak ? err :P boleh la , okey fine ramai orang kate die cute miuutt  xD haha die la siti mukhlisah , tp org panggil die mukhlisah aku sorang je panggil die siti tp bile org lain panggil die siti die marah , HAHA ,  die ni pandai jugak ~ last year kami Rapat selalu-2 kihkih sampai org kate ' KORang adik-beradik " normal la tu ^^ haha semue same lah kn kalau tahun lepas :P tp tahun ni kurang sikit , tp aku tetap tk lupe kn kau , kau baik , cntik , cute , pandai ( akedemik ) , pandai ( melukis ) , lari pon { kadang II laju ) jelly -___- KRIK-krik hehe , aku ni suke menilai orang kah ? entah la HEHE , kadang-kadang aku marah bile kau dgn org lain HEHE mcm la kte couple   pulak nk marah-marah haha Normal la tu kawan Baik , hehe ! Aku tau kalau aku rapat dengan orang lain pon kau pon marah jgk kn Xp tp kte same-same pendam dlm hati lOl ! jadi tiade ape-ape kesulitan ponN ! xxx 


                                                                                                                                  AINAFARHAH -