refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.





                                       assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh <3
                                         *baca sambil dengar lagu blog ni tawww ^^v

tajuk aku hari ni ape ntah , btw aku nk cerite pasal someone ni , die rapat dgn aku but pergh jgn jadi talam due muke bleh tak sayang oi O_o menyampah aku meluat , kesian dkt syafiqah , mukhlisah >.< walupun name  aku tk senarai but , aku sebgai kawan , aku.. aku.. haishh please la kawan please don't do that ! xD 

Ni pasal someone ni pulak , dan 2 bulan da wey ! jangan nk sombong la dengan saye ni , dulu kau bukan main baik lg , skrg mmng kau okey je tp tk sebaik-baek giler mcm dulu ! XXd 
aku tk suke la orang macam kamu tu ; , KRIk- KRIK ,  td aku saje nk test kau tp hasilnyer same je , its okay , hari lain masih ade X_D

walau ape ape pun aku tetap sayang kau la weyy , aku akn kekalknnyer jangan touching -touching dgn Aina Farhah , saye okey je , kalau kau okey dengan aku , aku pun okey dgn kau ! 
Tarikhnyer aku igt lagi 31/3/2012 kan kan..  



Xd -AINAFARHAH