refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.


Sweet Moments

'Mereka Pelangi Hidup Saya '


assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh <3
*baca sambil dengar lagu blog ni tawww ^^v
Okayy youu all , today i nak post pasal you all  ya :D This two week holiday  memang lama. Tapi i tak rasakannya lahh, huhu :'( . xD You make my holiday complete :') Thanks because you make my day full with rainbow ^^v 
segala-2nya yg indah dan gembire ketika bersama mereka . Sayang korang sampai aku matii. Thanks because buat aku bahagie selalu andd selalu <3 

 <3 hye kami lah pelajar saas yg cemerlang suatu hr nnti :) dr kiri kechik , mukhlisah , idayu , dan Aku >.< Xd KAMI kawan baik tapi kadang-kadang gadoh jugak btw kami happy apabila bersama thankss for everything kawan , i love you so much lahh :D kami kalau pergi mne selalu bersama itu yg kami suke , but sometimes tak jugak its okay , kami rumah merah :: bile sukan mesti same kadang-kadang org pandang wahh Merahh garangnyer aummm :) kami digelar Sos cili , aku suke name tu sesangat :) >.<


>.< auchakk ! dieoang ini ialah kawan bru aku , macam mane  aku boleh kenal dieorg sebab kami kenal dr hostel << kalau kt ostel aku rapt sgt dgn dieorg , ^^  dieorang semue pandai-pandai belaka , bile aku susah dieorang tolong , kebanyakan kt situ dieorg semu dr KL diegelar sebagai AYSKL ! dieorang budak YS ! kawan lame aku , aku tk luper der :: i love you all so muchh !! :)its time together gether  

>.< dan ini tahun lepas time ni da akhir tahun , rindu sangat mase ini  , sayang korang somuchh <3 budk kls 1 fikrah ! selalu buat aku happy aummm seronoknyerr :) ssssss aku la tuu hehe mengedik kjp xD Love this moments ! rindu sgt time ni : orang yang kt ats tu semue ade lah orang yg aku syg !

 Botol kicap VS botol sos ! xP
aku sayang kau budak !

xd-AINAFARHAH