refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.




Hello everyone , hi nice too meet you all . Sekrang post yang aku nak cite ni berkenaan cuti sekolah la kan 
dari kiri kakak aku dan aku korang sume kenal kteorg berdue kn mm dah agak da mesti kenal sebab kami kan artis yg tak yah nak cakap dah tau dah sape hehhehe >.< 

sEKARang kn musim school holiday kteorg bosan tau pastu kteorg nyanyi , dan tangkap gambar berdue sahaje 
yg kt ats tu contoh gmbr die , ade video die tp aku malu nk post sbb aku bukn nyanyi seddap ponn la , kenape korang nk tgk jugak ke kteorg nyanyi ala malu la , tgk tu ade org yg merayu dah kt artis ni ye la juz watch it okay :) don't  komen mcm mcm komen yg baik baik aq setuju nnti di balas baik !

Ala sebenarnyer mmng nk masokkn tp lmbt la die uploud kte tgk gmbr je la tau hehhehe xD

watch it ^^


Ha yang ni Aina , waktu ni aina saje saje je waktu tu nak pakai tudung pastu tangkap gmbr sekjp alang alang hhhee cantik ke gmbr Aina ni ha ye ke cantik ! waaa terharunyer aku mmng kesah !
ape awk kate tk cntik ala , kte bersyukur wajah kte mcm ni allah bagi kan hheheheheh >.<
SOmEtHiNgCrAYZYGiRL


Aina with sister again kami artis hhehhe , sory muke Aina mcm tu sbb saje photoshot mcm mcm boleh buat artis kn hahhaha okay la korang sume dah puas tgk dah kn ha okay okay la aina stop dulu nnti Aina post cite bru yg gempak punyer jgn lupe Artis Aina Farhah 
SoMeThInGcARyzygIrl
Jap ade gmbr penutup tgk kt bawah


Ini lah hehheh k bye #muahh siked