refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.




Selasa : 15/11/2011

hello ! everyone ! hahahha korang agak agak dah lame ke ekk aq tk post tk saangat kn , okay okay
sekrang Aina nk cerita ni hari selase 15/11/2011 dgn 16/11/2011 mmng best gilerr
I like it ! Ahak Ahak la kn hahahah ...

har selase tu dtg dtg sekolah terus pergi tempt biase la dkt skola aq tu tgk ade farina n die punye
boyfriend , so kteorg pergi je la kt situ , dieorg bukn dating pon haha borak kosong je
kteorg tanyer , camera Nikon kau mane hahahha 
tk sabar aku dgn mukhlisah ,  mmng suke giler tangkap gmbr tp pelik
mcm kt rumah tk boleh tangkp gmbr je hahah
tujuan aku dtg skola hr selasa tu sbb naik amik one hundred , nk antr borang asrama 
dan nk masak .. semue tujuan aq tu tk tercapai pada hr tersebot 
masak dgn antr borang asrama tu aq nk sgt ! haha

Rabu : 16/11/2011

esok pulak dtg dtg skola amik duit , haha sebaik dtg awl da ~~
hahha pastu kteorg raound skola tangkap gmbr hahha best giler
pastu solat pastu kteorg masak cucur udang , curu ikan bilis , nasi goreng , minum air oren
perghh mmng sedap yg dtg hr selase ni hanye aku , mukhlisah , intan , farina , Amira , syafiqah
adik syafiqah ( syahirah ) kembar die , dN cikgu hahha
mmng best tergelk gelk pakai kasut jenis plastik ( aku , mukhlisah )
haha , korang nk tgk gmbr ke ha tunggu la nnti aq post kt pots yg bru yer tau 
sabo sabo ! :) 

nk ckp ni rugi sape tk dtg , yvg paling rugi group umi  haha ! 
GoOoDd !! 
HoHo ~!
Bye bye nk g airport ni bye bye !!!