refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.



TODAY AND YESTERDAY IS 
VERY HAPPY TO ME 


hello pembace yg setia membace , kwn follower and org yang dtg melawat haha
semalam menunjukkan hari rabu tau.. kt sekola , aku dan kawan ku seorg ni name die mukhlisah
memang gilo la kn kt sekola sampaikn tak boleh benti
tak tau cam ne BOLEH happy sgt pelik ke ..
semlm kn gelak kan pastu boleh  terbawak bawak sampai hari ni haha
amat menyeronokan la.
mm.. rasenyer aku tau ape punca kteorg gelak hahha
nk tau ke hehehhe..nk tau ke jom la.. kte same same bace 

  • frist sekali : waktu seni tgh wat latihan and then salin salin ape yg cikgu kasi
  • second : kteorg buat sambil ketawa yg sgt riang dan bunyikan dgn takeline kteorg !
  • third : tak silap , kuat la kn sampai ade beberape orang dgr soo ade perasaan malu la jgk but happy
  • fourth : kteorg igt kteorg paling salin cpet padahal mmng ketinggalan gilo.. tapi kteorg rase tak takut sbb ape yg cikgu suroh salin dlm buku kteorg boleh buat at rumah kan ~
  • lastly : terbawk bawak sampai ke hari ni non stop when me with mukhlisah !


    HARI INI 

    story die lebih kurang cam semalam tapi hari ni  tak cam semlm sgt* maksodnyer
    tak gilo cam yesterday * tapi gelak
    tu tetp ade la kn..hahha..mm.. waktu solat asar dgn mira ,  mukhlisah ,  syaz ..sume..tu  mmng lawak jgak an..
    hahha...mm.. tak tau nak cakap ape ni mm k la tu je eh lupe plak
     TADI ADE SAMBUTAN PENUTUP 
    HARI KEMERDEKAAN
    pastu kene nyanyi lagu tau , ade org  mmng dr pembukaan
    kemerdekaan die nyanyi kt pents waktu pembukaan tu dgr la 
    suara die yg agak sumbang ! bajet top hot ! bukn dgr suara die pon
    sbb org radio yg cikgu pasang tu mmng die da nyanyi , jadi tak dgr la kn suara die
    tenggelam ,  soo lagu kedue die tak nyanyi
    sbb malu kot haha !! goodd , bagos* padan *muke* ( suke aku )
    .. die tu berangan je.. selekEH  ! pon jgk
    SITI MUKHLISAH
    tau kan sape ! i * H * *N !
    okay tutup cite pasal budak berangan kte cite pasal org ni plak haha
    ..hahha.. tengok syazana bercerite , bersajak
    mmng lawak dgn yusri tadi haha jadi *ondan hahha satu dewan terhibur !
    syazana the best sbb die menag mendeklemasikan sajak untk 
    hari merdeka !
    hari ni die naik pentas banyak kali je*es pon ade heheh !!
    ok pas2 ptg balik dr sekola. sementara tunggu papa amik aku, aku dan mukhlisah amik buah
     cherry kt pokok ,  byk jgk la
    sedpp k la bye ~