refresh Profile Friends; Twitter facebook follow+

A little about me.

My name is Aina Farhah. I'm fourteen years old kid soon to be fifteen years old kid.


Layout Info.

Template by Valentine Heralcia
Basecode: IzzatAzhr
Edited by Your name.



hallo..kawan kawan !! hahha post sebelom ni aku pernah cakap kn yg aku tak sekola . banyk la jgk hari tak dtg hahha .. kalau banyak hari tak dtg byk la homework betol tak mm betol la tu !! kerje skola yg meninbun dan bertangguh jd la byk mmm.. sebaik ade kawan bgtau kerja sekola nyer kalau tak bgtau tibe2 cikgu sound aku haiishhh mmng nahas aku nnti malu die buat.. hahha.. wat mase ni aku wat homework yg kene antr hr isnin only  kemudian dikikuti dgn berikut hahhah  ikut kn hati nak cuti sampai raye lps raye masok sekola balik  hahaha tapi tak pe la kn nnti rase tak sedap hati kalau tak dtg sekkola nnti cikgu karang wat ape2 tindakan pulak ~ eerrmmm okay je la tu je kot raye pon nak dekt ni tapi barang raye tak banyak mane macam raye dahulu ade la sbb sebab nyer okay bye ~